Over Trade boost

"Ik had dit veel goedkoper kunnen kopen. "
U kent dat gevoel. Wanneer u uw privégeld investeert, wilt u er zeker van zijn dat u de grootste waar voor uw geld krijgt. Dat is waar het idee achter Tradeboost werd geboren. Een manier om uw handel in edelmetalen een boost te geven door goedkoper te kopen

Over onze service

We verzamelen producten, prijzen en voorraadstatus van veel online leveranciers en veilinghuizen en organiseren deze zodat we als investeerders betere deals kunnen sluiten.

Tradeboost is momenteel in BETA-versie, wat betekent dat we snel nieuwe functies zullen blijven toevoegen. We houden van feadback en feture-suggesties. U kunt ons ook een e-mail sturen als u benodigdheden of winkels heeft die aan de service moeten worden toegevoegd. Stuur een e-mail naar info [a] tradeboost.eu.

Over ons

We zijn geen eigendom, kopen een grote leverancier of fabrikant. We zijn slechts twee Europese jongens die zelf investeren, dus dit is oorspronkelijk een service die we voor onszelf hebben gebouwd. We geven geen advies over beleggen en benadrukken geen specifieke producten. Dit is een prijsvergelijkingswebsite. Als we sponsoren of adverteren, zullen we dit duidelijk markeren.